Анекдоты, смешные истории, случаи, приколы
|
гарадеЦЦкаго )) аффтар жжжёт
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
|
і афтар, і редактор, і літредактор і всі-всі-всі:)
|
|
|
моя улюблена ГПУ знову про музику:) за посиланням - багато фото
http://gpu-ua.info/index.php?&id=224633 Джордж Буш став диригентом військового оркестру (ФОТО) 29.04.2008 13:44 Президент США Джордж Буш (George W. Bush) здійснив свою давню мрію. Він спробував себе в ролі диригента оркестру, чим повторив відому відому витівку Бориса Єльцина в Германії. Під час традиційного прийому для преси в Білому домі (White House Correspondents’ Association Dinner), після свого звернення до преси, Джордж Буш узяв в руки паличку і пару хвилин диригував Головним оркестром морської піхоти США, який виконував попурі з відомих американських патріотичних маршів. Впродовж всього виступу оркестру під управлінням головного диригента Білого Дому всі присутні в залі 2 тисячі 700 гостей прийому захоплено і з гучним сміхом дружно плескали в такт музиці. Цей щорічний прийом для преси був для Джорджа Буша останнім: його другий президентський термін закінчується і йому скоро доведеться покинути Білий дім, повідомляє Etoday. |
|
|
"БлондинкО" на уроке сольфеджио:
-Ну сколько нот хоть звучит,вы слышите?! -Две... -Отлично,спойте... -Двеееееееее Последний раз редактировалось Ёлка 04 июн 2008, 22:33, всего редактировалось 1 раз.
|
|
|
ну вот Елка скажите честно а если бы Вы были блондинкой то тоже бы этот анекдот выложили?
"я из лесу вышел..."
|
|
|
і навіть брюнетки - це потенційні блондинки:)
|
|
|
ага, коли пофарбуються ))))
|
|
|
поччч-е-ммму н-э-т?............ ... ............... аааааааааааааа
про ээ -ээ ...ээээээээээ-сто-н- цев? "я из лесу вышел..."
|
|
|
и про граждан ВАХ-национальности
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
Кто сейчас онлайн
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0