БРУКНЕР. 9 СИМФОНИЯ. Дирижер - Владимир СИРЕНКО.

Анонсы концертов, фестивалей, выставок и пр.
прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №16 Добавлено: 26 мар 2007, 11:42

1.
Бука писал(а):Можливо, Сіренкові треба було починати розмову не з зарплат оркестрантів, а добитись того, щоб закупити для оркестрантів нормальні інструменти, які б лишалися у власності оркестру, хтозна... Сіренко це знає точно краще за будь-кого.

Можливо, тоді сам Маестро мав би більше часу та можливості займатися саме МУЗИКОЮ...
Оскільки, скажімо так - "історично" відібрали все, що можна, залишається тільки дивитись на все і робити зауваження... А гірш за все - порівнювати обібраний оркестр із тим, якому із самого початку дали всі умови... На жаль умови ці дуже нерівні.

2. У нічному клубі "Вензель" відбулася готична вечірка на честь Мартівського Зайця:
- MAD HATTERS DREAMTIME ("Чаепитие Зайца и сумасшедшего Шляпника" по сказке Л.Керолла "Алиса в Стране Чудес") - Киев, ночной клуб "Вензель", 21 марта 2007 года.

Чудово було те, що балет "Зупинка Часу", коли годинники на всіх моніторах пішли навпаки, був поставлений на твір Кшишофа Пендерецького "Сім врат Іерусаліму" - частина 5- Vivace.
Мені дуже сподобалося. Можна подивитись у новинах каналу VUSIK - E(nter). Сама вистава про Алісу тривала 7 годин (із 21 до 5) - і о 5 годині закінчилася нарешті саме чаюванням із Зайцем та Капелюшником (вибачте, якщо переклала українською із помилками...)
Взагалі ця акція була презентицією нового готичного порталу - DIFFERENT DREAMS - http://www.different-dreams.com.ua/ - він тільки починає створюватися.
3. А тут - готичний коллаж про Сіренка:
Изображение
заслуженный написатель
заслуженный написатель
Сообщение №17 Добавлено: 26 мар 2007, 11:58

Найготичніший український диригент!

Хто знає, над чим він зараз працює?
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №18 Добавлено: 29 мар 2007, 11:11

Ёлка писал(а):Найготичніший український диригент!

Хто знає, над чим він зараз працює?

:D
Він взагалі ...ну, зовсім неготичний, і навпаки - дуже життєрадісний. :D Це просто готи зробили його, виходячи з музики - готичним. А він навіть на поховання дуже не полюбляє ходити і боїться всього, що пов"язано із смертю. Словом, цілком здорова, нормальна людина народного здорового походження. "Без готизмів", без декадансу...
Працює над "Симфонічними танцями" Рахманінова - готується до 31 травня (концерт із серії "із Руденком"). До того ще буде диригувати сольний концерт Сусанни Чахоян 24 травня. Хороша розумна співачка. Вчора співала Мюзетту в "Богемі". Добре. :)

добавлено спустя 5 минут:

Дорогая Елка!
Я буду сегодня и на Вашем концерте в консе. Мне интересно. Удачи! :-({|=
заслуженный написатель
заслуженный написатель
Сообщение №19 Добавлено: 29 мар 2007, 11:20

Gotessa писал(а):Працює над "Симфонічними танцями" Рахманінова

ЭТО ПРОСТО СУПЕРНОВОСТЬ!
:D :!: :roll: :) :shock: :D :D :D
Это будет всем концертам концерт!
Кстати, в "Симфонических танцах" в музыкальную ткань везде "вплетается" средневековая секвенция "Dies Irae" ("День гнева"), которая семантически является ни чем иным, как символом смерти. Готично?

добавлено спустя 2 минуты:

Gotessa писал(а): Дорогая Елка!
Я буду сегодня и на Вашем концерте в консе. Мне интересно. Удачи! :-({|=

Спасибо! Буду рада видеть :)
прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №20 Добавлено: 16 апр 2007, 09:04

Елка:
-Готично?

-Да, весьма-весьма.
К большому сожалению, я не попала на Ваш концерт, дорогая Елка...
Непредвиденные семейные обстоятельства.
Из тутешних разговоров поняла, что все прошло блестяще. Поздравляю! :finga:
:Bayan:
заслуженный написатель
заслуженный написатель
Сообщение №21 Добавлено: 16 апр 2007, 09:14

ага :finga: просто супир
:lol:
Пред.

Вернуться в Анонсы

Кто сейчас онлайн

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0