ForesteR писал(а):wbl писал(а):Ще більш дивує те, що экзальтація від віиконання Малера, високі эмоції, що охопили Вас (згідно з Вашими словами) не стали на перешкоді гумористичночого відчуття. Може це різниця у віці, але в мене таке відчуття, що зі мною повелися як з бидлом.
Дивуюсь я нашій культурній публіці!
В наше провінційне місто ( давайте речі називати своїми іменами) приїзжає один із кращих оркестрів світу , з одним із кращих у світі диригентів, і за більш ніж помірну ціну (я заплатив АЖ 8 ( !) евро) грає нам дві симфонії Малера! (До речі, десь там в Парижі на такий концерт зовсім не просто попасти, навіть якщо ти згоден викласти солідну суму грошей за квиток.За два місяці, а то і півроку вже квитків може і не бути)
А нашим київським меломанам, бач, не сподобалась витівка з Мацуєвим, і чуються вони,наче повелися з ними негарно!..![]()
Замість почуття вдячності до долі за такий подарунок!
Це, як мінімум, кумедно. Згодіться
Дякую за урок провінційної логіки. Вона дуже личить нашому провінційному (згоден, згоден!) місту.
Недалеко від совка: тебя государство и партия облагодетельствовали, а ты нос воротишь!
А трактовки, згодіться, річ неоднозначна, про них можна говорити і сперечатись до безкінечності.Якщо Вас цікавить ,чому я вважаю Адажієтту центральною частиною циклу, я готовий відповісти (ви почуєте думку професійного, активно працюючого композитора). Це буде моя суб"єктивна думка, і вона може не співпадати з загальноприйнятою.Але для багатьох вона може бути цікава, і, враховуючи мій великий професійний досвід, може нести певну цінність.
Знову про "загальноприйняте". Але е щось нове: "великий професійний досвід"
Ні, добродію, мене Ваша думка вже не цікавить. Я краще освіжу в пам'яті "загальноприйняті"
Творчих успіхів.