Захоплено Будинок звукозапису
• Страница 2 из 2 • 1, 2
|
Типичная заказная статья, еще и с перекручиванием фактов.
|
|
|
И это РАЗДАЮТ БЕСПЛАТНО КИЕВЛЯНАМ!!!! А вы говорите, глассность
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
|
http://www.zabudovi.net/index.php?optio ... &Itemid=27
тут видно, що статтю надруковано на правах реклами. тобто що хотіли, те й писали... |
|
|
Дайте мені картку, але не стирайте цього повідоилення.
Це - *********.
|
|||
|
Пан Адмін, а яке слово ,окрім даного, можна вжити в цьому випадку? Краще тоді взагалі видаліть то повідомлення
|
|
|
Ёлка, можу порадити Вам знайти якісь філологічний форум и спробувати там знайти відповідь на Ваше питання...
![]() |
|
|
Не смешно
|
|
|
Привіт всім.
Чесно кажучи був приємно вражений, побачивши, що тут обговорюють проблему будівництва біля будинку звукозапису. За три місяці боротьби із забудовником, складалося враження, що мистецьким колам байдуже. Ніхто з моїх однокурсників по інституту культури не відгукнувся і не відреагував, хоча звертався до багатьох. Ніхто з національних колективів, таке враження, навіть не здогадується про проблему, або їм просто забили голову, що БЗЗ не зачеплять. Друзі, хотів би запитати, може хто знає точну дату чи хочаб рік, коли було збудовано БЗЗ. точно знаю що до 1970 року, але хотілося б знати точніше. Десь у пресі зустрічав, але знайти не можу. буду вдячний за допомогу. upd Додатково знайшов, що десь має бути 1965 року. Держкомтелерадіо |
|
|
Re: Захоплено Будинок звукозапису
а тепер з фотографом Сашою Течинським, якому не шкода було руки для газети, відбувається таке
КоммерсантЪ продолжает выдавливать неугодных http://musstafa.livejournal.com/45012.html |
|
• Страница 2 из 2 • 1, 2
Кто сейчас онлайн
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0