Чечилия Бартоли

постоянный участник
постоянный участник
Сообщение №1 Добавлено: 29 апр 2008, 15:08

http://pl.youtube.com/watch?v=J7P-INo21qU

Я когда впервые услышал, не поверил, что человек способен так петь!
околомузикальний абориген
Сообщение №2 Добавлено: 29 апр 2008, 17:11

такого не буває! монтаж!!!
постоянный участник
постоянный участник
Сообщение №3 Добавлено: 29 апр 2008, 22:07

Бука писал(а):такого не буває! монтаж!!!

Конечно монтаж! И причём не только видео, но и аудио, обработанный на компе! :ыыы:
Сообщение №4 Добавлено: 29 апр 2008, 22:10

подивилася й інші відео, але це - найкраще
постоянный участник
постоянный участник
Сообщение №5 Добавлено: 30 апр 2008, 12:38

Бука писал(а):подивилася й інші відео, але це - найкраще

Потому что монтаж!!! :ыыы:

прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №6 Добавлено: 01 май 2008, 00:03

Бука писал(а):такого не буває! монтаж!!!

ти че.... який монтаж... жартуєш?

ви таку дивну дискусію ведете, ніби Чечілію не знаєте... ги... :))
лесник
лесник
БЗ: 1
Сообщение №7 Добавлено: 01 май 2008, 00:17

вони жартують...а якщо серйозно,то у мене запитання-то одна Чечілія така,чи на заході багато хто так співає(мається на увазі в першу чергу рівень техніки)...питання до Вас,Траверсо,і до вокалістів
"я из лесу вышел..."

прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №8 Добавлено: 01 май 2008, 08:27

по-моєму це питання до Форестера... :)) хто ж у нас по Катовіцах їздить? ;)) от і розкажи що там за гастролі у вас. напевне якісь цікаві вокалісти заїжджали... :)
ну а моє скромне ІМХО полягає в тому що у нас хоч нація і вважається співочою, та вокалістів які співають навіть як Чечілія немає і буде не скоро... :( для мене голос сам по собі являє мало цінності. Звук як такий можна слухати нууу.... хвилини три, а потім стає нудно.
щодо Чечілії, вона уже порядний період часу не є суперпровідною співачкою. Вона дуже класна коли співає Вівальді - це правда - це її "коник", і взагалі - вона дуже класна людина - відкрита, доброзичлива, безбашенна - справжня людина мистецтва. Але вона дещо одноманітна (хоч хто я така щоб судити Чечілію... :( ). Та якщо ви послухаєте багато репертуару в її виконанні то самі у цьому переконаєтесь. І на заході є достатньо людей що співають не гірше від неї, а то й краще. Там взагалі безперечний рівень тримається серед більшості. Не так як у нас - одна "звєзда з голосом, самородок!!!" , а там школа і всі співають а) чисто, б) ритмічно в) в стилі, г) без такої маси ознак несмаку як це прийнято у нас.
Вокалісти мабуть мене зараз загризуть, та це моя думка сформована роками постійного аналізу великої кількості музики і особливостей великої кількості виконавців як у нас так і за кордоном.
У вас в Києві весь минулий рік провела надзвичайно високого класу швейцарська вокалістка, та скаржилась при тому що в Києві "всі ТАКІІІІ заняті" що співпрацювати з нею ніхто не має часу. Сумно... :) Ніхто не взяв у неї майстеркласів, ніхто не зробив з нею сумісний концерт.... від цього постраждали тільки ми самі... :-/
Сообщение №9 Добавлено: 01 май 2008, 22:09

Ви про Польт-Луценко, так?

прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №10 Добавлено: 01 май 2008, 22:34

а що... Польт-Луценко уже видатна швейцарська співачка...? :-D
Сообщение №11 Добавлено: 01 май 2008, 22:40

просто я не знаю, хто ще рік міг жити в Києві із швейцарських співачок, чесно. якщо не секрет, розкажіть

прописавшийся
прописавшийся
Сообщение №12 Добавлено: 01 май 2008, 22:42

та тепер пізно ... :)) вона уже повернулась :)) спочатку їй сподобалась Україна... та недовго це протривало... досить скоро зрозуміла куди потрапила :)
Вітте Вебер її звати.
посетитель
посетитель
Сообщение №13 Добавлено: 02 май 2008, 00:09

О Бартоли!... Чечилия- просто небесная певица. [-o< У меня есть её ДВД диск "Вива Вивальди" и "Дон Жуан", где она поёт донну Эльвиру - смотрю и плачу. :cry: Кирилл Карабиц принимал участие в награждении французского музыкального "Оскара", не помню точно как там это мероприятие называется. Говорил, что и как человек она очень искренняя и доброжелательная.
Сообщение №14 Добавлено: 25 фев 2009, 02:05

traverso писал(а):.... у нас хоч нація і вважається співочою, та вокалістів які співають навіть як Чечілія немає і буде не скоро... :( для мене голос сам по собі являє мало цінності. Звук як такий можна слухати нууу.... хвилини три, а потім стає нудно.
щодо Чечілії, вона уже порядний період часу не є суперпровідною співачкою. Вона дуже класна коли співає Вівальді - це правда - це її "коник", і взагалі - вона дуже класна людина - відкрита, доброзичлива, безбашенна - справжня людина мистецтва...

Шановний traverso, дозвольте з Вами погодитись десь на 75%!
Дійсно, наша нація (у широкому сенсі) вважаєтьСЯ (сама себе вважає) співочою, але ж є пара крапель дьогтю в отому медові...
По-перше, наші люди співають або суто пузом з гортанню (на кшталт пана Гришка - благо, що кум того, кому треба...), або виключно бронхами, ну, трохи підключаючи оту саму горлянку...
По-друге, наші люди настільки байдикуваті, що чогось їх навчити зможе, певно, "бліда з косою" (с).
По-третє, чомусь не гірше від росіян, наші люди співають після третьої-п*ятої чарчини самограю, причому, коли в нашої людини "душа співає", - вуха затуляються не тільки в неї самої, але й у слухачів (бо вислухати таке міг би хіба Бетховен за три години до смерти...

Отака вона, наша "співоча культура" и "душевно-співоча нація"...

Щодо пані Бартолі, то дійсно, такого вишуканого виконання Вівальді та взагалі старовинних майстрів, ба й Пуччіні, у світі поки нема де ще почути... Я десь читав, що гонорар співачки становить від 100.000 долл. США.

З.І. А траверсну флейту, до речі, дуже полюбляю у бароковому складі...
Супермодератор
Супермодератор
Сообщение №15 Добавлено: 06 апр 2009, 03:12

А я все-таки больше Вивику Жено люблю. Техника ничем не хуже, а тембр поприятней.

http://www.youtube.com/watch?v=hTpIRFiKTqo
"Плохо спел - умей раздеться" ©
След.

Вернуться в Старинная музыка

Кто сейчас онлайн

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0