Сергей Голубничий
• Страница 1 из 1
|
Сергей Голубничий
Кто знает этого дирижера, играл с ним, общался- отзовитесь! Любая информация о нем,как о дирижере, человеке, личности, руководителе, заранее благодарю
|
|
|
по-перше, Голубничий - один з найулюбленіших диригентів Елки))
я знаю небагато, тому передруковую сюди інформацію з буклету прем*єри Джанні Скіккі Сергій Голубничий народився 26 квітня 1979 у Веймарі, Німеччина. Закінчив з відзнакою магістратуру Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського по класу баяна (2003) та оперно-симфонічне диригування (2007) по класу Алліна Власенка. З 2007 року асистент-стажист НМАУ З 2005го асистент диригента Київського симфонічного оркестру і хору (тобто МакМеріна). В репертуарі Сергія Голубничого такі вистави: "Наталка Полтавка" Лисенка, "Царева наречена" Римського-Корсакова, "Алеко" Рахманінова, "Джанні Скіккі" Пуччіні. Гастролював у багатьох країнах світу. Мене особисто ще цікавить, чи не родич він поету Голубничому, на тексти якого мені зустрічалися романси, але це якось при нагоді розпитаю))) Последний раз редактировалось Бука 07 апр 2008, 22:54, всего редактировалось 1 раз.
|
|
• Страница 1 из 1
Кто сейчас онлайн
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0