Премия им. Л.Ревуцкого

лесник
лесник
БЗ: 1
Премия им. Л.Ревуцкого
Сообщение №1 Добавлено: 26 фев 2008, 11:53

Автоперевод с транслита:
между прочим, в прошлом году с Плишем премию разделили композиторы Л.Сидоренко и А.Шимко! не могу понять, почему эта информация умалчивается
[hr][hr]
начальные посты были перенесены из темы Олег Безбородько
Oleg*adm
"я из лесу вышел..."
заслуженный написатель
заслуженный написатель
Сообщение №2 Добавлено: 26 фев 2008, 15:08

Так а почему её из знающих никто не обнародовал? :)
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
околомузикальний абориген
Сообщение №3 Добавлено: 26 фев 2008, 19:58

до чого тут замовчування? в загальному списку - 25 лауреатів. перераховувати їх в короткому повідомленні про присудження премії Олегу немає сенсу, а два імені тут роблять хоч якийсь контекст - як доказ того, що премію отримують представники різних спеціальностей. це була апологія, здається, логічна і обгрунтована.

а тепер по суті

де брати (офіційно) цю інформацію - невідомо, вона ніде не висить, не публікується (хіба в журналі Музика на початку наступного року, але до журналу треба дійти). а коли дзвониш комусь і випитуєш - виходить так, що когось памятають, а хтось не відразу згадується.
два роки тому я намагалася витягти з організаторів інформацію про розмір премії, склад журі і т. п. - і це все обставлялося як засекречені відомості. То що після того можна хотіти і вимагати?...
лесник
лесник
Сообщение №4 Добавлено: 26 фев 2008, 21:09

Бука писал(а):до чого тут замовчування? в загальному списку - 25 лауреатів. перераховувати їх в короткому повідомленні про присудження премії Олегу немає сенсу, а два імені тут роблять хоч якийсь контекст - як доказ того, що премію отримують представники різних спеціальностей. це була апологія, здається, логічна і обгрунтована.

а тепер по суті

де брати (офіційно) цю інформацію - невідомо, вона ніде не висить, не публікується (хіба в журналі Музика на початку наступного року, але до журналу треба дійти). а коли дзвониш комусь і випитуєш - виходить так, що когось памятають, а хтось не відразу згадується.
два роки тому я намагалася витягти з організаторів інформацію про розмір премії, склад журі і т. п. - і це все обставлялося як засекречені відомості. То що після того можна хотіти і вимагати?...

do reci,w zhurnali Muzyka witajutj z premieju tezh tiljky Plisha...Wy by hoc mene spytaly,ja zh zasidaju w zhuri po prysudzhennju cieji premiji...
"я из лесу вышел..."
Строитель весны
Строитель весны
Сообщение №5 Добавлено: 26 фев 2008, 22:07

Интересно... А кто вообще отвечает за оглашение результатов присуждения премии? Или все заседают, но никто не отвечает? ))
"Наша власть не страх, а народная задумчивость"
Сообщение №6 Добавлено: 27 фев 2008, 01:00

Значить, у Музиці помилка, і це, конешно, погано (не знаю, хто подає ці списки головному редактору - спілка чи хто інший). факт у тому, що ситуація ненормальна - непрозора, це раз, і невисвітлена, це два. Іноді навіть складається враження, що робиться це спеціально - або від бідності: можна ж елементарно новинарям розіслати прес-релізи. але ж там треба дати інформацію: хто, чому, скільки, за що, а це або не хочуь робити (з невідомих мені причин), або просто нікому. Все тримається на особистих контактах (приміром, два роки тому на нагородження мене запрошував мій однокурсник), але і це ненормально для державної премії. Причому контакт нагороджених із суспільством через пресу вигідний і одним, і другим - люди би знали, кого їх грошима нагороджують, а композитори би мали незайву нагоду нагадати про себе суспільству.

вибачте, що виходить пафосно, але отаке.
Сообщение №7 Добавлено: 27 фев 2008, 01:14

ну і ще. як не зараз, так трохи згодом все одно про присудження премії Ревуцького Любаві Сидоренко і Олександру Шимку буде написано. А за довідками і уточненнями тепер знаємо до кого звертатися - це теж хорошо.

ідеальне вирішення ситуації на майбутнє - написати (якщо його нема) або оприлюднити (якщо він є) статут премії, а на кожне вручення разово запрошувати прес-секретаря, ото і все.
лесник
лесник
Сообщение №8 Добавлено: 27 фев 2008, 10:50

garna ideja.do reci,golowna po premiji Rewucjkogo muzykoznawecj Walentyna Kuzyk,ja obowjazkowo pidnimu ce pytannja(meni zdawalosj,sho ci pytannja jakraz w jiji kompetenciji,dywno,comu wse tak zapushceno...)
"я из лесу вышел..."
Сообщение №9 Добавлено: 27 фев 2008, 10:51

з нею я і розмовляла два роки тому...
лесник
лесник
Сообщение №10 Добавлено: 27 фев 2008, 10:54

no comment...w takomu razi proshu u was wybacennja i jdu z gorja pyty poganu poljsjku kawu...
"я из лесу вышел..."
Сообщение №11 Добавлено: 27 фев 2008, 10:59

про каву заздрю, зараз і сама піду собі варити - гарячу українську:) але не все так трагічно. по-перше, я тоді і справді дуже багато усього дізналася - але тільки з того, що на поверхні. Про журі мені сказали, що склад не розголошується, щоб не тиснули на них, розмір винагороди не скажуть, ніби я це для себе особисто випитую, і т. п. І я не впевнена, це таке в принципі може бути записано у статуті (хоча, хто зна...)

Вернуться в Современная музыка

Кто сейчас онлайн

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0