Ось така пречудова, трохи лірична книжка вийшла в Києві:
Я з вами був і буду кожну мить... : Спогади, статті, матеріали про композитора Ігоря Шамо / Упорядкування та загальна редакція Т.І.Шамо, редактор Т.Невінчана. - К.: Гроно, 2006. - 248 с.
Із спогадами виступили родичі та колеги-музиканти, і все це доповнене чудовими ілюстрації: Шамо за життя намалював шаржі ледве не на всіх знайомих.
В авторах Тамара Шамо (донька), Тамара Невінчана (автор першої монографії про композитора), Володимир Шамо (племінник), Ірина Бородянська-Шамо (онука), поет Дмитро Луценко, поет Олександр Вратарьов, музикознавець Юлій Малишев, Едуард Яворський, Віктор Гаращенко, Олексій Довгий, Роман Кофман, Ія Царевич, Микола Мащенко, Василь Юхимович, Анатолій Мокренко, А.Краснопольський, Тетяна Копилова, Вадим Гнєдаш, Людмила Семененко, Таїсія Бахарєва, Олена Кириченко, Лілія Губарєва,Сусанна Каракоз, Євген Балієв, Іон Деген, Леонід Левіт, Петро Червинський, Людмила Лазаревська, Юлій Вахраньов, Леніна Єфремова.
На кожного автора є анотація, з яких я дізналась, що у 2006 році помер Юлій Малишев...
Спогади про Ігоря Шамо
1 сообщение
• Страница 1 из 1
|
Спогади про Ігоря Шамо
|
|
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Музыковедческая литература
Кто сейчас онлайн
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0