[align=center]
Управління культури і туризму облдержадміністрації
Управління культури Луцької міської ради
Волиська обласна філармонія
Генеральне консульство Республіки Польща в місті Луцьку
Обласне відділення Національної спілки композиторів України
ПРОГРАМА
VI музичного фестивалю "Стравінський та Україна"
у м.м. Устилузі та Луцьку 15-21 червня 2009 року
15 червня, понеділок
18.00, обласний академічний театр ляльок (Луцьк) -
документальний фільм "Десь на кордоні" (режисер Тоні Палмер)
16 червня, вівторок
18.00, облмуздрамтеатр (Луцьк) - відкриття фестивалю. Концерт Національної заслуженої академічної капели "Думка", художній керівник - Євген Савчук. Диригує - Ігор Блажков (Німеччина). В програмі російські хореографічні сцені із співом та музикою "Весіллячко" Ігоря Стравінського, хорові твори Веделя, Кошиця, Бортнянського, Леонтовича, Рахманінова, Стеценка.
17 червня, середа
11.00, Музей-садиба Ігоря Стравінського (Устилуг) - лекція на тему "Стравінський та Україна" народного артиста України Ігоря Блажкова (Німеччина). Концерт камерної музики за участю Анджея Годека (кларнет, Польща) та Яніни Вернер (фортепіано, Польща). У програмі твори А.Шальовського, Т.Пацьоркєвіча, В.Лютославського, К.Пендерецького, І.Стравінського.
17.00, обласний театр ляльок (Луцьк) - почесний гість фестивалю "Стравінський та Україна" кінорежисер Тоні Палмер (Великобританія). Українська прем'єра фільму "Свідчення"/Testimony
19.30, костел св. Петра і Павла (Луцьк) - концерт органної музики професора Краківської музичної академії Лєшека Вернера (Польща). У програмі твори для органу польських, італійських, німецьких композиторів 16-18 ст. та композиторів 20 ст.
18 червня, четвер
18.00, Народний дім "Просвіта" (Луцьк) - концерт фортепіанної музики "Україна-Польща. Фортепіанні паралелі", соліст - Йожеф Єрмінь. У програмі твори О.Мануляка, М.Шведа, Л.Сидоренко, Б.Сегіна, Б.Фроляк, Ю.Чюпінського, М.Жєлінського, Д.Яскот, П.Микєтина
21 червня, неділя
18.00, Народний дім "Просвіта" (Луцьк) - концерт камерного оркестру "Кантабіле" Волинської обласної філармонії. У програмі твори І.Стравінського, Ф.Пулєнка, Б.Бріттена, В.Камінського, Г.Гаврилюк, В.Тиможинського, Е.Вілла-Лобоса, Я.Руста.
Закриття фестивалю.
[/align]
VI музичий фестиваль "Стравінський та Україна"
• Страница 1 из 1
|
VI музичий фестиваль "Стравінський та Україна"
|
|
|
Сегодня гугл в честь дня рождения композитора сменил логотип
|
|
|
http://www.kommersant.ua/doc.html?DocID ... Id=7000156
Игоря Стравинского привязали к месту выступления // В Луцке проходит фестиваль памяти композитора |
|
|
Я так понимаю Палмер этот о Шостаковиче снял фильм не документальный, а художественный??? - Дерзкая заявка...
Я силой истины при жизни завоевал Вселенную (Фауст)
|
|
|
Цікаво... А де можна взяти або дістати той фільм про Шостаковича?
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
|
ну, у мене)
|
|
|
Ага. Ну заранее спасибо
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
|
Бука, а будьте ласкаві, чи можна у вас попросить?
Я силой истины при жизни завоевал Вселенную (Фауст)
|
|
• Страница 1 из 1
Кто сейчас онлайн
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0