Лучшие ансамбли старинной музыки
• Страница 1 из 1
|
Лучшие ансамбли старинной музыки
Кто какие знает. Я видела много дисков с исполнениями старинной музыки (в Москве), но ни одного не купила, так как не знала, качественное ли будет исполнение...
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
|
Если это Вивальди в исполнении Europa Galante или Бах под руководством Херревеге или Сузуки - стоит брать не задумываясь.
|
|
|
привет!
вчера услышала что в Киеве недавно появился ансамбль играющий на исторических инструментах. полцарства за контактную информацию!
(хочу сотрудничать). |
|
|
А как зовут ансамбль, не услышали? А то я тоже сотрудничать хочу!
если у тебя есть собственный маньяк - значит ты звезда
|
|
|
якщо вокальні - то зявився зовсім недавно новий, називається "Конкорд". Думаю, дуже скоро всі про нього почують))
|
|
|
стаття про недавній виступ Берлінської академії старовинної музики в США, пише Нью-Йорк Таймс
http://www.nytimes.com/2008/04/19/arts/ ... ?ref=music (переклад без гарантії) Торн між двома ерами Автор: Бернард Голланд Published: April 19, 2008 Історично книжки поділяються на категорії, класифікації та вартість. Композитори, які йдуть сміливо по життю, мають проблеми з пошуком свого місця в історії. У Мендеьсона вийшло краще, ніж у більшості інших. Класичний романтик чи якось інакше, він склав свою репутацію, акцентуючи увагу на особистості. К. Ф. Е. Бах, свого часу відоміший більше за батька Йоганна Себастьяна, був хресним батьком музики середини 18 століття, але у наші дні йому мало приділяють уваги. А що на рахунок Йоганна Готліба Грауна, чий концерт для віоли да гамба і струнних був виконаний Берлінською академією старовинної музики (Akademie für Alte Musik Berlin) в Цанкель-холі в середу ввечері? Граун народився в 1702, коли Й.С. Бах був тінейджером, і жив у 1770-х, коли Гайдн і Моцарт входили до нової ери. Твір Грауна розпочинається як класична симфонія, але тяжіє до барокової танцювальності, також вибір солюючих інструментів пасував би більше раннім часам. Сильніше за ві ці тенденції особливо чути середньовіччя. Із смаком до гротеску Граун проєднується до К.Ф.Е. Баха, іншого майстра дикості та непередбачуваності. Концерт для віоли да гамба, строго зіграний Жаном Фрайхайтом, можна назваи музикою доволі креативною, з раптовими початками та завершеннями і незвичними коливаннями. Нечасті прикраси в моменти початку фраз кидають драматичну тінь. "Серединні" симфонії Гайдна походять саме з такої музики, яка може також бути й проникливою. Прекрасний ансамбль Академія, що складається з 16 виконавців на історичних інструментах, зовсім інакше здивували в середу, виконавши гобойний концерт ре мінор Алессандро Марчелло, переконливо грала Ксенія Льофлер, а також Увертюру in F Філіпа Гайнріха Ерлебаха групою з шести, названу “Accompanied by the Appropriate Airs in the French Style.” Сім танців Ерлебаха, що включали шансон, були написані в кінці 17 століття. Він був провінційним німецьким франкофілом в часи, коли танці звучали так, ніби під них справді треба танцювати, а не як тло для абстрактних думок. Драматичний соль мінорний концерт Вівальді (RV 156) допоміг перевершити цей переважно мінорний вечір, як і популярний ре мінорний клавірний концерт Баха, дивовижно зіграний в кінці Рафаелем Альперманом. |
|
|
Думаю, мы зря забыли об ансамбле Константина Чечени: http://www.abc-guitar.narod.ru/pages/chechenya.htm
Пилотом можешь ты не быть -
Летать научим все равно. Но музыкантом быть обязан! |
|
СІЛьВА РЕРУМ ще існує? |
|
• Страница 1 из 1
Кто сейчас онлайн
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0

полцарства за контактную информацию!